13 October 2011

Mintak Tolong Korang Boleh?ker boleh belah!!!


Salam & SElamat Sejahtera

Hye you all....Apa khabar sihat?mudah-mudahan semuanya sihat.....

Aq nak mintak simpati tolong korang la boleh tak kalau sudi lah kalau membebankan korang abaikan Entri ini ok...

Aq nak servey korang la korang ni guna sambungan internet kat rumah tu guna apa streamyx ker Broadband?kalau broadband!broadband apa?

aq ni tanya sebab aq nak kepastian la sebab apa aq nak pasang internet la kat umah ni kalau ada rezeki tapi tak tahu yang terbaik yang mana satu?nak digunakan?
maksud aq laju tak kalau guna broadband/stremyx tu?

boleh tak tolong jawap jer guna apa kat rumah tu please..please...please....

7 comments :

hafrawiey ozakawa said...

streamx lbh laju..tp im stil gune b.band coz senang p mne2..

M'Rie R'Nie said...

using maxis broadband. sebab area saya cuma ada line tenet maxis bb & streamyx. kalau nak guna kat umah jer. better used streamyx coz ianya unlimited using. kalau broadband ada limit a.k.a quotation.

kelajuan tenet broadband bergantung kepada area anda. paling masyuk u-mobile 42mbps broadband or YES. Depends on ur area coverage.

M'Rie R'Nie said...

using maxis broadband. sebab area saya cuma ada line tenet maxis bb & streamyx. kalau nak guna kat umah jer. better used streamyx coz ianya unlimited using. kalau broadband ada limit a.k.a quotation.

kelajuan tenet broadband bergantung kepada area anda. paling masyuk u-mobile 42mbps broadband or YES. Depends on ur area coverage.

ReYnn said...

klu nak pasang tenet kat umah je,lebih baik guna streamyx. =)

apik pehe said...

bro..kena tengok line jugak..huhu

hafiz hafizol said...

streamyx memg laju... limit pun takde... tapi streamx x boleh dibawa ke mana-mana macam b.b..
kalau aku aku pilih b.b jea... kat umah aku mana ad org pun.. b.b nie nak p mane2 senang nak bawak.. mana-mana boleh update blog.. haha... tak gitu???

asri (asrirayrock) said...

@semua : terima kasih semua atas pendapat dan komen anda amat dihargai.........