Follow Us @asrialigur

09 October 2011

Ada aku Kisah!!!


Salam & Selamat Sejahtera

Oitt semua...

Dalam dunia ni macam-macam hal yang wujud tak sah kalau tak de berita tergempar kat dalam dunia ni kan..kan.. Cerita itu lah ini lah pastu baru-baru ni gak ada kes simbah asid la...

pastu ada pulak cite isteri pukul suami?dayus tahap gaban istri dia ni...(ada ke isteri dayus?)...

Baru-baru ni gak ada kes Ayahnya sendiri liwat anaknya yang baru 23 hari dilahirkan ish budak yang lembik baru nak hidup pun jadi mangsa asal lah si bapa ni tak liwat kerusi ke tv tak ada masalah tapi ada juga yang rogol kerusi lagi dahsyat beb tak caya klik sini

Makluk-makhluk ni xda perasaan kah?atau terlebih perasaan jadi begini kah @ ape2 jelah...

Semua yang berlaku ni mereka-mereka ni tak kisah ke akan terjadi sesuatu kepadanya kelak??

Fikir dulu sebelum bertindak melulu....

Renung-renungkan selamat beramal......

8 comments:

nick dot anis said...

skit ati gile kat laki macam ni.baby umo 23hr tu lembik lg kottt...tak berperikemanusiaan lgsg..kalau ade hukum gantung pun buat la..biar padan ckit..eeee..geramnye

asri (asrirayrock) said...

nick dot anis : Betul i sokong,,,,

speak on mind said...

itu lah pasal...manusia makin hari makin gila..ada ke patut baby kecil pun boleh diliwat...banyak lagi saluran untuk salurkan kerakusan gila tu...singgah blog ni :-) n follow juga..nice blog!

asri (asrirayrock) said...

speak on mind : Thanks singgah.... betul3 banyak benda lain yg boleh buat....

nabilfahmi91 said...

memang bodoh...grrrrr :(

asri (asrirayrock) said...

nabilfahmi91 : Ermmm Memang bodoh....Thanks singgah

SyafiQ aHaDin said...

ramai betul kan post pasal benda ni semalam. Tapi paling BANGAN* tu pasal bapa liwat anak la.!
Insane!
Btw, thanks singgah blog.

asri (asrirayrock) said...

SyafiQ aHaDin : yA MEMANG RAMAI....Terima kasih singgah sini jugak....