Follow Us @asrialigur

25 September 2011

Lumayan Beb Jadi Pelacur!!!


Salam & Selamat Sejahtera

Mak datuk tajuk tak serupa bikin tul r…..(maaf jika ada yang terasa)

Mesti best kan jadi pelacur?(perempuan?/lelaki)dapat duit,dapat bergaul,dapat pegang-pegang duduk erat-erat,boleh pandang-pandang(macam lagu ana rafali pulak)..boleh jadi kaya wooo…….

Tapi itu hanyalah sikap yang tidak bermoral dan berpikiran singkat,kurang agama dan sebagainya…

Kebanyakkan mereka ini melakukan sedemikian hanyalah untuk Nafsu,mengejar popoliriti dan mendapat kemewahan didunia ini?

Tapi mengapa melakukan begini?tak ada cara yang lain ke untuk mendapatkan sesuatu perkara dengan cara yang betul?

Dunia ini hanyalah tempat sementara akhirat jua kekal selamanya…..
Renung-renungkan selamat beramal….

nak baca sapa yang berkaitan klik sini


Share

14 comments:

ms. jana said...

seksa pun lumayan jgak nanti...^_^

hazrina said...

btol3...

Murnie said...

isyh3 .. subhanallah ..

asamasin said...

lumayan dgn dosa.. :D

asri (asrirayrock) said...

ms. jana : Betul3

hazrina : Thanks singgah

Murnie : Thanks singgah

asamasin : Betul3

azam said...

salam kenalan

http://laman-ayahsu.blogspot.com

asri (asrirayrock) said...

azam : salam perkenalan

El-Janna said...

erkhh mg x la``

asri (asrirayrock) said...

El-Janna : Thanks singgah sini

IZYAN KAHER said...

ada org tahu je effect if jadi prostitute,but they just take it easy je sebab rasa "alaa, nty tua taubatlah..^^)


coming soon :
dyorang lumayan with AIDS too :P

asri (asrirayrock) said...

IZYAN KAHER : Thanks singgah .....betul3

eddy syrol said...

konon jd pelacur sebab takde keje lain boleh buat.. booooo..tipu...! meh rejam mereka2 itu...huhuhu

asri (asrirayrock) said...

eddy syrol : Thanks singgah....Jom..Jom..

Jahidih Saili said...

ish..ish..na'uzubillah.