Follow Us @asrialigur

13 September 2011

Lu kasi wa Keja Manyak loh....

Salam & Selamat Sejahtera

Hai korang sumer sihat?Mudah-mudahan sihat la kan......

Sorry la semenjak dua menjak ni aq bizzy body kat tempat keja bayak betul keja gila kat sini....huhuhu

Ni salah satu keja yang aq buat



ni la keja yang aq perlu siapkan...buat kad kahwin tapi aq bukan buat design kad kahwin cuma buat/letak tulisan @ perkataan jerr ....susah gak lah nak buat ni kena balance kan perkataan tu supaya tak terlebih/kurang nanti kalau hantar pg printed biar sama dengan kad kahwin yang sedia ada tu!!!

kerja yang kedua pulak buat apa-apa yang patut seperti masukkan Jumlah rekod kewangan dan sebagainya....

Mudah-mudahan siap la kerja aq ni semua dengan secepat yang mungkin boleh la aq duk lepak dengan berblogging kan..kan... ada betul kah!!!

K..la you all semua aq chow...Wasalam....


Share

2 comments:

fierul said...

dulu plak gak keje cmnie . tapi uat plan ke umah pgantin :)

asri (asrirayrock) said...

fierul : oooh...... Terima kasih singgah