22 August 2011

Belajar Bahasa Korea Pulak!!


Salam dan Selamat Sejahtera

Ada sesiapa yang berminat nak belajar bahasa korea?
Tapi aq memang lah minat lah sesangat tapi nak belajar dia memang payah!!

Aq dah cuba mempelajarinya tapi maksudnyer susah nak ingat? @ sebutannya susah?

aq kalau ada rezeki teringin gak nak g Korea ek....entah lah aq keja dah nak dekat 2 tahun tak kaya-kaya jugak...hehheheh

Tempat korang ada kerja kosong x?kalau ada boleh lahh aq apply kat sana tapi aq nak yang siap ada umah sekali r. ya...hehhehehe(promot kerja jap)

Cuba korang test belajar Korea kat sini @ sini

Share

7 comments :

My Name is Mar said...

kwn aku ajak amek korea tahun ni..
Aku TAKNAK sebab aku takut tak skir..
Lastly amek arab daaa...
Ha-ha-ha:D

Fadzlina Zaman said...

fadz ada buat GA, jom la join :)

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/08/necklaces-bracelets-giveaway.html

peep said...

annyong.. :P

asri (asrirayrock) said...

My Name is Mar : Apa pun tahniah ya!!!semoga berjaya

Fadzlina Zaman : terima kasih singgah

peep : annyong jugak.... :P

petuapakar said...

pakar tau 1 jer. saranheyo...betui ka?

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

sara zainol said...

bahasa korea? errkk.. ssh la nk sebut.. kwn selalu ajarkan.. :)

Rohaizam Rosli said...

yeahhhh... iejam pon tgh belajar sikit2... mmg trasa nak ke Korea jugak... InsyaAllah ada rezeki nak ke sana... huhu apapon kna blajar dlu la bahasa Korea...