Follow Us @asrialigur

06 July 2011

"Segmen Kenal Dulu Baru Tahu"

Salam dan selamat sejahtera di ucapkan kepada follower2 ku dan pengunjung2 sekalian….

Terima kasih diatas sokongan dan kunjungan anda di blog ini ya jasamu Dikenang…..


Di kesempatan ini asri juga ingin menyertai segmen daripada armz yang bertajuk
"Segmen Kenal Dulu Baru Tahu"


Ermm blog yang asri pernah kenal dan memang kenal diorang ni pun…. adalah blog zeerajohari ia juga adalah kenalan sekerja aq dulu pada tahun 2007 (citer ckt je)….Blog yang lain adalah [ ain5zol-vios – 1 sekolah 1 kelas 2006 ], [ aerol-rianbow -1 daerah ledang dengan aq dan blognya banyak coding kod yang best2 ], [ spanarburuk - Join Contest dia ni hadiah lumayan ] ….kang aq letak kat sini banyak2 kang penuh plak …..cukup setakat ini ..


Kalau korang nak join gak dan mendapatkan lebih maklumat teperinci klik banner kat atas tu yap….


Cepat join mudah dan ringkas untuk sertai ….Tarikh tutup pada 7/7/2011 tepat jam 12 malam.


k…By wasalam…




Share

2 comments:

Arm'z said...

Trima kasih join segmen Arm'z.. Insyaallah.. nanti Arm'z buat contest plak.. Bleh dpt hadiah.. Trimas skali lg.... Maju blogger Malaysia...

Jgn lupa ini: Cara terbaik untuk berkongsi

asri (asrirayrock) said...

sama2 ^_^