25 June 2011

Free Download Software & Driver Banyak Beb!!!

Salam dan selamat sejahtera

Hari ini aq nak kasi tahu yang masih lagi tak tahu kalau yang dah tahu Alhamdulillah…
Berkenaan dengan software free sahaja yang boleh didapati di fileHippo.com..

Aq kasi contoh apa yang ada ya… tapi ni sikit kalau nak banyak korang klik gambar diatas yang ada kerbau tu!!!!

KLIK PADA GAMBAR NAK TENGOK BESAR

Kalau korang nak download plak kat dalam filehippo ni kalau nak cepat korang gunalah IDM(internet download manager) kalau korang nak… korang boleh dapati disini (klik sini) download IDM ni dulu ya…baru la laju nak download software dlm filehippo @ software apa-apa pun la ya….tapi IDM ni aq rasa dia support internet exprorer jer la kot…..IDM ini hanya free hanya sebulan jer…


K sekian wasalam.......

Share

No comments :