29 May 2011

Gempar Anak Kucing Memeluk Anaknya.....


Salam & selamat sejahtera …
Maaflah dah lama tak update disebabkan line streamyx slow fedup aq…. Kalau nak 2gu dia boleh tido kejap…….

Abaikan pasal tadi…

Ni aq jumpa video ni kat anekainfounik.com yang menceritakan kisah seorang anak kucing yang memeluk anaknya macam manusia ibunya memeluk anaknya yang sedang tidur….Kiut nya……

Video ni dikeluarkan pada 26 mei dengan hasil view mencecah 8,706,240 view.. selama 3 hari shj..

Wah dahsyat tul la….. tengok anak kucing pun sayangkan kepada anaknya dibandingkan dengan manusia yang membuang anak2nya di dalam tong sampah?ko ingat anak ko tu apa sampah masyarakat?sewenang-wenangnya membuang tanpa belas kasihan pada mereka?Walaupun ko tu>>(sapa2 shj yang berkenaan) dah terlanjur ke dah tergatal ke dah termiang ke? Jangan lah buang di dalam tong sampah @ merata-rata letakkan bayi2 yang tak berdosa tu di tempat yang lebih selamat kan terbaik?dah la buat dosa lagi nak tambah dosa lagi lah banyak dosa>>>

Hehhehehe jangan marah eh yang terasa hati tu……. Hhehe betulkan aq kata….
K la apa2 pun Renung-renungkan Selamat Beramal…..



Share

No comments :