17 March 2011

Spray dalam masa 1 minit

Salam…..kepada blogger2 yang dikasihi….

Dah 2 hari aq tak update sorry la agak sibuk sikit tak dapat nak focus kepada blog ni….

Korang minat lukis tak? Tapi ini bukan lukis tapi spray… Tu geng lepak yang suka spray2 kat dinding umum ni aq tunjukkan video cara nak buat spray yang menarik dan design nya cantik gak memang pantas & cepat la dalam masa 1 minit dah siap(aq bukan bersubahat ngan korang eh nak spray dinding umum).

Tengok diorang buat spray ni memang best tapi tulah nak buat tak reti…hhahahaha

Tengok la sampai lebam kat bawah ni......

()

Share

1 comment :

padlie said...

cantik giler..
tp dia dah memang berbakat..
kalau saya buat jadi bancuhan warna je la hehehe

Entry terbaru padlie: Dilema suami bila isteri.... dan Matahari makin aktif