05 February 2011

‘Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?‘

Salam...

Hari ini aq nak join contest daripada ahmadsabri.net contest ini bertema kan teka teki bila tarikh keputusan SPM 2010 Akan keluar... teka la kalau betul dapat hadiah


bestkan ? kalau best jom la join ..... hadiahnya menarik jugak kalau nak tengok berapa hebatnya hadiah yang diberikan kat sini

tarikh keputusan spm 2010 yang aq nak teka ialah 23 march 2011
aq nak tag 3 pemunya blog ini:








Syarat-syarat Penyertaan :
1. Buat satu entri mengenai peraduan ni dengan tajuk ‘Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010?‘
2. Anda perlu meneka tarikh pengumuman keputusan SPM 2010 dan letakkan dengan warna merah serta bold-kan tulisan tersebut.. Contoh : 24 Februari 2010
3. Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger lain di dalam entri anda..
4. Letakkan picture di atas dalam blog korang..
5. Letakkan link ke entri ni.. http://www.ahmadsabri.net/contest-bilakah-tarikh-pengumuman-keputusan-spm-2010/
6. Sila tinggalkan komen (url korang) di entri ni..
7. Sila juga tekan ‘Like’ / ‘Suka’ (facebook) di bawah entri ini..

Baca selanjutnya : [Contest] - Bilakah Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010? pr0fess0r sAbrI
Blog Sabri Sharing the Spirit of The Journey

No comments :