07 December 2014

Update Lah Kejap..

Salam Dan Selamat Sejahtera

Pagi Pagi buta semua orang dah membuta jam 1.30pagi ini baru hari ini aku nak update
aku selalunya hupdate di Instagram maklumlah aku ni tak ada handset yang besar nak hupdate hanya guna laptop jer..kalau guna handset kecik comel cute aku ni line macam puaka niyang rapik asik gagal je nak post.


Kalau korang nak maklumat atau hupdate post aku hari hari go la my instagram ok.
hehhe..promot ig lak... xpa lah ig aku bukan nenek aku punya...

Ok.Walaupun aku jarang hupdate tapi aku sentiasa menyukai blogger sampai bila bila
jangan singkirkan aku dari ingatanmu ok..

By Bye I love Blogger..

2 comments :

Cuteummi said...

tulah, 2 bulan tak update, all the best 2 u

Asri ali gur said...

TQ @|Cuteummi|