Follow Us @asrialigur

05 September 2012

Sesi jelajah singgah dan follow

Salam & Selamat sejahtera

Hari ini time-time aq cuti daripada masa terbuang dengan tido, berfacebook bagai so aq bersempatan untuk membuat jelajah blog sambil tu aq follow lah sekali....

Aq jelajah pun tak ramai pun 7 blog jer (tu jer yang termampu hukhukhuk) untuk hari ini....

So sesapa yang suka jelajah gak boleh jelajah Blog yang dibawah ni eh......singgah-singgah jumpa kawan apa salahnyer an...

http://amantalees.blogspot.com/
http://aienblog.blogspot.com/
http://rinasupian.blogspot.com/
http://kesahsimeow.blogspot.com/
http://bakul2011.blogspot.com/
http://gitarputeh.blogspot.com/
http://sha-myheart.blogspot.com/

K By...Wasalam.....

8 comments:

ikaa said...

alaaa jelajah sorang.....meh ikaa nk konvoi blog2 lak..hehehe

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

ikaa : hehehehe

man said...

nak join jgk...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Meow Aizawa said...

wahh link blog meow pon ada la.. hehe
terima kaseh eh.. hehehehe

Nick Nashram said...

hahah..aq kalo nak terjah blog orang tgk line broadband dulu..kalo laju best sikit..

Asri Ali Gur (asrirayrock) said...

@man : dah singgah dah

@ Meow Aizawa :sama22

@ Nick Nashram : sama lah kita

evangelistaNiL said...

http://evangelistanil.blogspot.com/2012/09/segmen-vs-contest-segcon-review.html

evangelistaNiL said...

http://evangelistanil.blogspot.com/2012/09/segmen-vs-contest-segcon-review.html