Follow Us @asrialigur

06 August 2012

| Berapa bintang yang korang nak bagi kat blog aku? Jom Terjah |

Salam & Selamat Sejahtera



Alhamdulillah Syukur.....lagi beberapa hari jer nak raya kan....Ni dah puasa yg ke 17 Ramadhan....

Sekarang ramai dah berpusu-pusu nak wat kuih raya beli baju raya kasut baru tudung baru dan bagai-bagai lah...

korang ni dah siap beli bagai dah?maybe korang mesti dah siap awal erk sebelum puasa dah siap x gitu!!!

aq nak mintak tolong servey la agak-agak korang la kan...korang nak bagi bintang kat blog aku ni berapa erk?(tak ada paksaan sampai terjun lombong k..ikhlas anda jer beb)

mana tahu lau xda bintang yang aq dapat aq nak ubah blog ni jadi lain plak....

Nak bagi bintang taip kat komen thanks u....

Rakyat didahulukan pencapaian Diutamakan......1 MALAYSIA

2 comments:

hafiz hafizol said...

4 bintang !!!

Elie Lily said...

bintang-bintang di syurga.. *lagu peterpan!* :)