Follow Us @asrialigur

14 July 2012

| Blog Aku Ni Poyo La Derrr |

Salam & Selamat sejahtera

Amak anjeli tokyah tokngah tambi aneh uncle chong waklu tolong aq kenapa dengan blog aq ni?

Opps sory bukan pe ni blog aq dah bertukar url lak mana tak terkejut nye….Cer tgok kat bawah ni


Nampak tak url tu (hk-adalah server dari hongkong)?lau tak Nampak maknanya ko..ko..ko… dah…dah.. nak…nak….nak…nak……(?)
Rupa-rupanya aq guna iNEXTVPN la patut ler jadi cengitu….

Best per guna iNEXTVPN….best pun kalau sesiapa yang guna berukband jer la lau guna benda selain tu tak boleh la…..

Best iNEXTVPN nak baca klik sini
sebab aq tak reti sangat main binatang ni tapi boleh tahan best nyer.....jimat...

No comments: