11 February 2012

Fed up Tul la.....


Salam & Selamat Sejahtera

Maaflah korang-korang sumer....walaupun aq tak hupdate tetap jugak korang singgah kat sini ya!!!

Bukan aq tak nak hupdate ....sebenarnya internet kat area rumah aq ni slow sesangat dan membuatkan hati aq menyirap dan mebuak-buak sampai rasa nak lempang jer cikgu Matematik aq tu..hehehheh gurau jer.....

maklumlah aq tak mampu nak guna streamyx guna broadband ni pun semput nak bayar lagi pulak streamyx....hehehehehe aq bayar bulanan utuk broadband celcom RM 70.......

Tulah sedikit sebab-sebab mengapa tak hupdate ok............

7 comments :

Fendy said...

sama la...da lama xhupdate..heheh

cik najiha said...

haha. entry nie simple jaa tapi lawak :)

asri (asrirayrock) said...

@Fendy : hehehehe

@cik najiha : Ohhhh...

Sam Banjamin said...

ni update la ni.. ape lah nak dirungutkan pade broadband yg lembik tu.. hehehe...

aku pakai unipai.. heheh jangan jeles... bulan2 149 terbang... lagi padan muka aku.. hahaha

asri (asrirayrock) said...

@Sam Banjamin : hahahhahahaha ...lawak2

Duniafiq said...

Kat sini celcom 24 henggit jer :)

asri (asrirayrock) said...

@Duniafiq : Tengok jugak kan berapa GB .....saya punya 4GB