Follow Us @asrialigur

05 January 2012

Santai Tengok Hindustan


Salam & Selamat Sejahtera

Selamat Pagi Semua Blogger-blogger yang dikasihi dan disayangi sekalian...

Hari ini pagi tadi(5.1.12) cerita hindustan best pulak kat TV 2 pagi tadi lagu-lagunya memang Top 10 i like ...Dil To Pagal Hai memang best........

Sapa yang tengok pagi tadi angkat tangan sekarang>>*<<

Walaupun cerita ni dah lama tetap best maklumlah tengok pun beberapa kali jer.....

Hari ini aku pun tak tahu nak hupdate apa so ni jelah yang berjaya diupdate so skunk korang suka ke tak terpulang.....

I hope you all can like entry me tonight......maklumalah saya ni bukan sehebat Blogger asrirayrock Ben Ashaari a.k.a Bang Ben....

K...la babai......


ringkas habis entry hari ini....

7 comments:

Awie Omar said...

Dah follow sini.Jemputlah tengok blog ini.Kalau okay, sudi sudi lah follow hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/sedang-diperkemaskini.html

World Books Cratch said...

Beautiful article. Go forward. Thanks.

World Book Message said...

Beautiful piece of work. Go ahead. Thanks.

World Bookmarking Site said...

Efficient job. Worthy of applause. Thanks.

World Bookmarking Now said...

Worthy of applause. Looking for the next.

Best World Bookmarking said...

Commendable work. Looking for updates.

World Book Message said...

Good job. Everybody make post related comments. Thanks.