Follow Us @asrialigur

24 October 2011

Review Blog Follower Yang Ke 1111!Kau Ada?


Salam & Selamat Sejahtera

Hai Kengkawan sume!!!

Tiba masanya aq Review blog kepada yang memfollow aq yang ke 1111

Aq sebenarnya pun tak pandai sangat nak Review blog orang ni ya!! tapi review aq ni ntah apa2 jer erk yo!! lau ada silap dan salah harap dimaafkan ya kepada tuan pemunya blog yang direview ni(awal-awal lagi dah minta maap)...

Nama Blog : c h e r i t e r a
Url Blog : http://seriayuruhaizad.blogspot.com/
Status : Bujang (Ada chan nak ngurat ni hehhehe gurau jer)
Lokasi: Selangor
Pekerjaan : pelajar

Blog beliau telah ditubuhkan pada januari 2010..

Copy daripada blog beliau
Dia pelajar komunikasi dan pengajian media. Tapi tak serupa orang di dalam bidangnya. Dia masih cetek ilmu dan belum bersedia. Dia cuba menginterpresi pengalaman dengan gayanya. Menulis bukan kerana nama atau untuk diintip dan dicurigai. Manusia biasa seperti dia, hanya menghirup ragam manusia. Sama seperti yang lain. Terjemahan cerita itu pelbagai. Melalui bicara, pena, mata dan hati.
" biar tak pandai menulis, tapi jangan cuba meniru "

Korang boleh la usha-usha kat blog beliau ya!!!! Usha Blog beliau jangan usha beliau ok..kang babap kang!!

6 comments:

I am...izuan said...

junior aku nih..tp tak kenal..hehehehe...nak tgk nice philosophy dia....

nurul nabila bt medan said...

wah ! dh ramai follower uh..congrat ! ^^

azam said...

:) byknyer follwer...meh sini skit

asri (asrirayrock) said...

I am...izuan : God luck

nurul nabila bt medan : Thanks

azam : Thanks

CekbOlat-bOlat said...

fofulernyeee dieee.. :)
retiss h0tttt ~

ayuyuuu :) said...

eh eh. terima kasih.
amat dihargai, salam perkenalan saudara :')

terharu. sobs sobs.