Follow Us @asrialigur

11 October 2011

Apa dah jadi Ni?Giler ke apa?

Salam & Selamat Sejahtera


Aku hairan lah benda alah ni asik2 keluar macam ni sedangkan aq dah banyak orang aq dah invite?pelik tul lah ada sapa2 tau tak maklumlah aq ni kurang pengetahuan tu jadik macam ni kot huahuahua....


Atau aq dah invite tapi orang yang invite tu tak join kot?macam tu ker?Banyak tul persoalan nya...

Apa-apa pun aq invite korang lah test tengok mujarap ke tak mujarap (dah macam jumpa tok moh la erk)

Aq invite korang la sapa yang belum join says.my mari lah join banyak kelebihan..tak caya join dulu ok.... nak join klik sini

join tau tak join pun tak apa aq tak paksa lah ko ingat aq makan orang ker...huahuahua...
k by..

7 comments:

Tara Asrar said...

huh.. pelik gak O.o

azam said...

:) pelik nih

asri (asrirayrock) said...

Tara Asrar : memang pelik

azam : memang pun...

nabilfahmi91 said...

ish2...cmne la leh jd cmni...aneh2...

EG said...

abende tuh?

hyz said...

pelik pelik pelik....

asri (asrirayrock) said...

nabilfahmi91 : ntah lah,....

EG : kucing kot..hahahahah

hyz : pelik tapi benar,....