23 September 2011

Sibuk Buat Blog Jual Barang!!!


Salam & SElamat Sejahtera

Hai Reader2 ku semua dan Para blogger sekalian

Maaf la kebelakangan ini asri agak sibuk sikit time2 ada kesempatan je dapat hupdate blog...

sibuk dengan membuat blog untuk menjual barang...Bos aq nak jual secara barang secara online plak dah....apa nak buat kena lah siap kan blog ni pada waktu yang singkat ni.....huhuhu tapi tak mengapa nanti jika ada masa terluang aq hupdate lah...ok..(janganlah merajuk)

korang nak tengok barang apa yang bos aq nak jual? tapi blog ni belum siap lagi baru nak lakar jerrr......
kalau nak tengok klik sini

jangan kata tak cantik tau!!! ni blog belum siap lagi...
k la aq chow dulu k..by...


Share