18 September 2011

Sapa Curi Kerongsang Kat Kedai Aq ni?

Salam & Selamat Sejahtera

Dah Lama aq tak hupdate blog erk?Rindu x kat aq? cewah sapa plak nak rindu ngan aq ni kan muka pun tak macam Salman Khan Ada hati Tuii..Tuii

Lupakan coleteh tadi....Ni aq nak update tentang kehilangan keronsang kat tempat keja aq ni huhuhuhu(kerongsang pun nak kecoh)...


sapa plak yang curi keronsang ni kalau aq dapat tau siap aq kerjakan...mati aq kejakan ko punya ayam kat belakang rumah ko aku siat-siat 1000 aq panggang buat satey...

Aq berharap dapat jumpa dengan kerongsang tu balik walaupun tak mahal cuma RM10 jer....kang tak pasal-pasal plak aq yang kena siat 50 sama boss aq.....


Share

2 comments :

Scarlett O'Hara said...

Apa pulak tak rindu!Rindu!
ps: Kerongsang dah jumpa?

asri (asrirayrock) said...

Scarlett O'Hara : Thanks....Lum jumpa lagi....