08 September 2011

Kusut Pala Otak

Salam Malaysia & Selamat sejahtera How Are U? Ok.... ? Alhamdulillah dapat lagi aq berblogging pada hari ini .......... Kusut...kusut tol la pening tahap gaban aq ni... buat kerja nak setel kan Stock ni tak tally-tally ...aq puas check semua yang terjual tetap sama gak ..aduai macam mana ni?Tolong ...Tolong aq dah tak tahu nak wat camana lagi ni....Ya Allah permudahkanlah aq dari segala urusan...Amin...
Pemikiran aq ni berkata rasa nak cabut jer jawatan kat sini nak cari kerja yang lain....Tapi kena fikir banyak..banyak ...banyak kali... takut menyesal pulak tul tak?.... tapi kan aq rasa macam bosan gak kerja kat sini tapi macam best kerja kat sini tak tahu la macam mana ni? kusut pala otak ni... ahh biarlah.... Korang sorry eh today aq cerita ntah apa2..... tapi Thanks sudi singgah.....
Share

7 comments :

Mohd Izzar said...

erkk..byk nyer nk kena cek..

asri (asrirayrock) said...

Mohd Izzar : banayk tu x la banyak tapi banyak yg xda .... :D

fiqah said...

mmbals trjahn tuan blog..byknya angka..msti pening keplakan..apa2 pn cbalah brthan slagi trmampu..bkn mdah nak dpt kerja skrg ni :)

asri (asrirayrock) said...

fiqah : Thanks

kak Mah said...

Banyaknya kerja dia...

kak zmah said...

Akak pula penat tengok senarai yang panjang itu...

asri (asrirayrock) said...

kak Mah : Thanks singgah

kak zmah : Thanks Kak Zmah