04 September 2011

Hidup Lagi Rupanya



Dah lama gak erkk aq tak berblogging ni dah 5 hari rasanya maklumlah cuti raya ...sampai blog aq ni tak serupa bikin dah...macam lahanat...

lagi pun selama 5 hari aq bercuti raya tahun ini tak best langsung.... aq rasa raya tahun lepas lebih baik daripada tahun ini...

korang nak tahu kenapa? sebab tahun ni aq bleh kira r berapa banyak rumah aq raya tahun ini.... 5 buah rumah je tau!!! banyak kan..kan... tu lah masalahnya tahun ini tak meriah bagi aq.... tapi aq bersyukur sesangat tahun ni aq puasa penuh tanpa halangan dan rintangan ....Alhamdulillah....

Tapi aq nak mengucapkan Jutaan terima kasih kat korang because korang sudi beraya kat blog aq ni erk...maksud aq yang sudi singgah.....

kebelakangan ini aq tengok banyak berlaku kemalangan kan?Malam tadi(3/9/2011) aq tengok exiden kat Chohong.Jasin kereta terbalik.. tapi nak diikutkan memang banyak r exiden2 ni.....
Tapi kenapa erk? Tepuk dada tanya selera.Ingatlah orang tersayang..
k by chow


Share

2 comments :

hanna.dotter said...

5 rumah?ha ha ha! banyk gile woi.

asri (asrirayrock) said...

hanna.dotter : banyak kan..kan... heheheheh