19 August 2011

Ramai Seh Pengunjung Datang Blog Aku?


Salam dan Selamat Sejahtera

Apa nak jadi ni Blog aq lebih ramai yang masuk apabila aq Blogwalking kat blog-blog mereka dan meninggalkan jejak kat shoutbox mereka shj yang banyak masuk kat blog aq ni?

Kenapa?dan mengapa?

Tak kisah lah apa-apa pun asalkan ada jugak yang sudi ek terjah blog simple macam blog aq ni....Alhamdulillah.... Teruskan singgah disini yap....

Kadang-kadang tu ada pulak pengunjung yang sesat datang dari seo? aq bukannya pandai sesangat main seo ni ya...

Apa-apa pun aq berharap korang sudi vote dari mana korang datang kat sidebar sebelah kanan blog aq ni.....Thanks


Share

11 comments :

Asyraf Arif said...

toink toink. seo tuh ape ? (aaa losernya aku) -.-'

asri (asrirayrock) said...

Asyraf Arif : Seo ? tak tahu.....

Spanar Buruk said...

wah retis la asri ni sampai tak mau msuk bcr chat dgn spanar lgi kan..majuk dgn asri smbil bawak link..

http://spanarburuk.blogspot.com/2011/08/freaky-friday-yang-rasa-macam-nak-gelak.html

jmput baca dan gelak smpai trkeluar taik mata..

asri (asrirayrock) said...

Spanar Buruk : bukan tak mau msuk bcr chatlagi suma time-time senang je dapat chat kat situ........

FYA PELANG! said...

untunglha. da retis. tak jenguk bcr da kannnn :|



jmput ke blog fya :)

asri (asrirayrock) said...

FYA PELANG! : retis? apa tu?
time x bizy je dpt g singgah kat bcr tu.......

Time kasih sudi singgah sini....

ceritasekupang said...

retis asri ... :wow

asri (asrirayrock) said...

ceritasekupang : time kasih.........

Encik JI said...

dtg dr ping busuk. hehe.

asri (asrirayrock) said...

Encik JI : Terima kasih sudi singgah.....

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah lagi, jom baca entry yg tertinggal nie.. huhu :

spontaneous & wordless :)


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-3-selamat-berbuka.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/spontaneous-thursday-3-keadilan.html