28 June 2011

SEGMEN TERJAH BLOG "ASRIRAYROCK"


*STICKY POST

Salam dan selamat sejahtera
hari ini first time buat segmen tak tahu la segmen aq ni laku ke tak?hehhe
Segmen ini hanya lah buat semata-mata untuk terjah menerjah antara blog lain kepada blog lain….

Kalau korang berminat boleh mengikuti acara seperti berikut…
1) Follow Blog Gua (Penting Untuk korang mengetahui entri terbaru aku ya)
2) Buat entri ringkas @ mengarut korang bertajuk : Segmen terjah Blog
"asrirayrock"
3) Letak gambar seperti diatas & Link kan sekali kat bloq aq.....
4) Korang taq 2 blog yang korang terjah….
5) Then korang link kan kat komen dibawah untuk aq terjah blog korang….
6) Aq akan senaraikan nama-nama and link blog korang itu nanti….

Tarikh tutup terjah blog ini pada hari sabtu 02/07/2011 jam 9.00malam


Share

7 comments :

aLiAh said...

saya join ^_^

http://aliahzamri.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html

Noor Azeerah said...

zeera dah join..http://zeerajohari.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html

CIK SYAZ said...

Syaz join segmen neyh (:

http://syazzulkefle.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html

PaNthEra TiGriS said...

dah join segmen nie gak

http://harimaumalaya89.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html

srie ♥ halim said...

http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html
joinnn !!!!!!!

Mohd Syukri said...

http://syukqrie.blogspot.com/2011/06/segmen-terjah-blog-asrirayrock.html
saya dah tunaikan tanggungjawab..hehe!

GreeN AppLE said...

dtng nk goncang blog nie smpai bergegar2...hehe..

jom jalan blog sya =)