10 March 2011

Hiasi/Design Gambar Anda Secara Online

Salam .....Hari ini aq nak kasi korang laman web yang korang boleh edit dan hiasi gambar anda dengan lebih menarik dan pelbagai hiasan disediakan di halaman web ini....
Korang boleh buat ikut kreatif masing2....
tengok contoh aq buat kat bawah ni
asrirayrock
Online Photo Editor


Ini aq buat simple shj.mungkin korang boleh buat yang lebih hebat daripada ni ....

Jom terjah halaman web ini
http://www.loonapix.com
http://www.myimager.com/
http://www.writeonit.org/
http://www.befunky.com/
http://funphotobox.com/
http://beta.picartia.com/
http://www.photo505.com/
http://funny.pho.to/
http://www.dumpr.net/
http://www.magmypic.com/
http://www.instyle.com/instyle/makeover/
http://makeovr.com/hairmixer/
http://bighugelabs.com/
http://www.faceinhole.com/us/
http://www.fakemagazinecover.com/
http://celebrity.myheritage.com/face-recognition
http://www.fototrix.com/
http://www.picnik.com/
http://jpgfun.com/
http://www.hetemeel.com/einsteinform.php
http://www.photovisi.com/
http://www.pixisnap.com/
http://www.fotocrib.com/
http://blingee.com/ (best)aq buat yang ini lah)
http://photofunia.com/

Share

1 comment :

bardboo said...

wow...thx bg link2 ni semua..nk cauba la..=)