15 January 2011

GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?

Salam ....sume blogger2 yang dikasihi dan di sayangi ....
Hari ini aq telah masuk contest daripada blog yang meletup ni iaitu blog bila Omar berblogger.

ok sekarang sesiapa yang nak tandingkan Gambar dia yang cute boleh la masuk mana tau ada rezeki dapat hadiah topup bernilai sebesar RM30, & RM 10....

ok now korang boleh join klik je masuk kat halaman ini bila Omar berblogger. <<<<-------

Cara2 mudah jerr
1st kena la jadi follower umar yg cute ini..
2nd: kena la like FB fan page umar dan BFF umar yaitu encik lembu.
3rd: kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada?,
tarikh tutup 9hb feb.

Ni gambar yang cute aq tandingkan....hehehehe



Kat sependa pun jadilah
Jom sertai2 ramai2.......MaSyuk....


Gambar edit..Hentam sajalah...

Senarai Tag dibawah....

khairulanwar27
theundoubtedfaith
skoloh
kumenjejakpelangi

2 comments :

::nuRuLaDHar:: said...

gud luck! =)

::nuRuLaDHar:: said...

nurul baru jek join..eheee

http://nuruladhar.blogspot.com/2011/01/wahh.html