Follow Us @asrialigur

06 December 2010

MY HEADER CONTEST

SALAM SUME....hari ini aq dapat Tag dari qasehdaliaadelia .....tag tersebut berkenaan dengan Contest header... Lagi pun aq jarang masuk contest2 ni ...Xpa la apa nak buat orang dah taq aq ...aq kena lah masuk ..Tak pa hilangkan Bosan wat Contest ni....

ok sekarng sapa2 yang nak Follow gak wat contest ni senang jerr....Dapat HAdiah RM 100...!!!

JOIN CONTEST NI


IKLAN DISINI


korang cuma klik sini http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/12/my-header-contest.html


ni header asrirayrock


IKLAN DISINI
yang kena Taq Ngan Aq
http://atehqshe.blogspot.com/
http://aidaborhan.blogspot.com/
http://xylenedz.blogspot.com/
MARI RAMAI2 MEMERIAHKANNYA

5 comments:

elyn said...

hye!tnx tag sy utk contest header ni..hehehe..
tapi...mcm xlayak je nk join contest ni..huhuhu..tgu sy wt header br dlu br sy join..hehehe..

asri said...

kalau blh sya nak taq sume orang Tapi apa kan daya syarat2 suruh 3 orang shj....kena ikut la syart2 kan? syarat2nya pun tak suruh lebih 3 orang!!!

rieyana ynn said...

makaseh ye sudi juin...contest yana...Good luck...;D

NUR FAZILAH MUSTAPHA said...

Wah! Macam best je tagged nih! Anyway, new follower and still new in blogging :) cool blog you have! :)

Syazwana said...

cool gila header.

gud luck.

xD