16 December 2010

hari jadi aku

salam sume....hari ini adalah hari jadi aq 16/12 .....First Time buat Posting kat blog....



Lagi pun Tak de pe2 yang nak wat kat dalam posting ni....!!!
semoga panjang Umur Dan Murah Rezeki la ya asri bin ali gur.......Amin



genap lah Umur aq 21 tahun (dah boleh daftar spr)..



dan aq nak ucapankan selamat tahun baru 2011.. bermulalah Azam Baru.....








Sekarang ni aq nak belanja korang KFC .....aq belanja tengok KFC jerr...heheheh

8 comments :

Kie-yu said...

hepy birthday dear :)

-✿ Ayu ✿- said...

epy bufday!!!

nabilah_2908 said...

HAPPY 21ST BIRTHDAY...!!! :)

moga sentiasa di murahkan rezeki...dikurniakan kebahagiaan dan kesihatan yg berpanjangan...AMin...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERIBU KALI CINTA

Muka Haluih (MH) said...

Happy Birthday. Selamat Datang ke dunia 21 tahun. cepat2 daftar SPR tuh. ;)

Bertambah 11 orang

Shag said...

Wahh~ Happy 21st Birthday, dude! May be blessed :D

alinac lover said...

LAPAR LA

ShakRoil said...

bezday kita sama tarikh!

asri said...

Terima kasih la kepada korang sume sudi komen2 & wish aq ya.......Sangat berharga komen korang bagi aq heheheheh