22 December 2010

CARA NAK LETAK TAMBAHAN ANIMATION PADA GAMBAR ANDA

Glitter PhotosGlitter Photos

Hari ini aq nak buat design atau hiasan pada gambar anda dengan menggunakan satu kaedah yang mudah..cuba tengok gambar aq yang kat atas tu... cantik tak?
ok sapa2 yang dah tahu cara buat ni ok latukan ni aq nak tunjukkan pada yang masih belum tahu lagi....

cara nak buat gambar yang kat atas tu macam ni k....
1).korang cuma klik jerr link ni http://www.glitterfy.com/upload.php
2). pastu korang masukkan gambar korang
3).kemudian pilih atau edit apa yang ada kat situ k...
4).hasilnya akan jadi macam aq punya kat atas tu.... (pilih la jenis animation apa korang pilih)

3 comments :

n!da said...

tapi cemane nak masukkan gambar animated ni dalam post?

sebab saye cube upload. tapi die tak bergerak2. cemane ye? hmmm

asri (asrirayrock) said...

sila layari di blog ini

http://www.just2techy.com/2011/03/how-to-upload-gif-animation-to-blogger.html

tifanny! said...

mcm mne nak masokkan ke dalam post? x tau la :( dh try bnyk kali x jdi pon