17 July 2011

" Segmen Kenal Blogger Sampai Juling"


Assalamualaikum dan selamat sejahtera….


Aq ni dah tak tau nak update apa ternampak pulak segmen najihahfara baca-baca sekejap apa benda segmen yang dibuat macam senang jer terus jer aq buat segmen beliau ni ha….



Korang nak join gak ker?nak join klik laju2 kat banner atas tu sampai mause korang tertanggal….


- Name pemes
Asri

- Tempat keje
Tangkak ledang

- Kate2 untuk najihahfara
Salam dan selamat berkenalan


Share

9 comments :

cik najihah said...

tq for joining..
happy blogging ya :)
salam kenal juge..
btw tangkak ledang kat mane ye hihi

Cik bunga mawar said...

thanks for visiting my blog...i'm visit back...

salam kenal :)

ninie_azriena said...

singgah cnie ye..
salam persahabatan dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

hira said...

matrik saya dulu dekat sana. hehe. singgah sini. salam perkenalan :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

asri (asrirayrock) said...

cik najihah : kat johor......

Cik bunga mawar : ur welcome

ninie_azriena : salam

hira : owh........

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Segmen Kenal Blogger Sampai Juling membawa saya ke sini...salam perkenalan berutus senyuman :)

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

asri (asrirayrock) said...

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ : salam perkenalan

Aimifiqa said...

sesi terjah menerjah, dari segmen cik najihah ni. happy blogging :)

asri (asrirayrock) said...

Aimifiqa : terima kasih kerana sudi menerjah blog saya hhehehehhe....